Zatvarači

Zatvarači

Naš standardni asortiman zatvarača, pumpica i raspršivača nudi rešenja za kompletiranje i zatvaranje ambalaže u mnogim oblastima.

Imamo proizvode različitih vrsta, dimenzija i dizajna, kako bismo zadovoljili razne potrebe naših kupaca i upotpunili njihov dizajn ambalaže.

Sve proizvode možete pogledati u našoj brošuri ovde.

ZATVARAČI

VRSTE ZATVARAČA

 • Losion pumpice
 • Trigger pumpice
 • Mini Trigger pumpice
ZATVARAČI

VRSTE ZATVARAČA

PUMPICE

Naše losion pumpice  dostupne su u nekoliko opcija za zaključavanje “lock-up”, “twist-lock” ili “lockdown”. Ovaj proizvod sastoje se od ventila, komore pumpice, glave i vrata pumpice.

Mogu biti napravljene tako da doziraju različite zapremine tečnosti po jednom stisku. U ponudi imamo različite vrste pumpica, raznih  veličina vrata, dozera, dužine cevčice i boja, kako bi se lako uklopili sa vašim dizajnom proizvoda-ambalaže.

Losion pumpice uglavnom se koriste za sapune, kreme za ruke, antibakterijske pene, losione za tijelo ili proizvode za pranje tela i kose.

TRIGGER PUMPICA SPREJ

Triger pumpice obično se izrađuju od polipropilen (PP) plastike i mogu se koristiti za opštu upotrebu (voda, sredstva za čišćenje) ili hemikalije.

Dostupne su u raznim bojama, kako ih lakše možete uklopiti uz vaš dizajn ambalaže. Mlaznica se može podesiti tako da stvara fini sprej ili mlazni tok za doziranje tečnosti.

Kompanija DND International nudi široku paletu Triger pumpica u različitih boja i dizajna, uključujući standardne, kao i one koje su otporne na hemikalije.

MINI TRIGER PUMPICE

Mini triger pumpice koriste na hiljadama tečnih proizvoda širom sveta.

Dizajnirane su tako da nanose široku lepezu tešnosti na sve vrste površina. Mini triger pumpice mogu se koristiti za komercijalne proizvode i proizvode za domaćinstvo.

Neke od najpopularnijih uključuju; antibakterijski sprej, otopine za čišćenje, tvari na bazi ulja i stotine alternativnih proizvoda za domaćinstvo.

RASPRŠIVAČ PUMPICE (Raspršivači)

Raspršivač pumpice mogu biti dizajnirane tako da doziraju različite zapremine tečnosti po jednom stisku. U ponudi imamo različite vrste raspršivača, raznih  veličina vrata, dozera, dužine cevčice i boja, kako bi se lako uklopili sa vašim dizajnom proizvoda-ambalaže.

Raspršivač pumpice imaju široku oblast primene, uključujući antibakterijske sprejeve, stotine sredstava za čišćenje, losione za sunčanje ili kreme za kosu i telo.

TOP PUMPICE

Top pumpice za boce sa dozerima dizajnirane su za rad sa pamučnim jastučićima, pamučnom vatom ili alternativnim krpama za čišćenje.

Tečnost možete utisnuti na jastučić bez prosipanja. Gornje jedinice za raspršivanje izuzetno su se pokazale u radu sa hemikalijama za čišćenje, sredstvima za uklanjanje laka za nokte, tonerima i tečnošću za poliranje.

Nudimo širok asortiman plastičnih PE, PP i LDP zatvarača od čak 70 različitih proizvoda, koji zadovoljavaju potrebe za zatvaranje najrazličitijih vrsta ambalaže u nekoliko oblasti primene. Zatvarči se izrađuju na Nemačkim mašinama, upotrebom najkvalitetnijih sirovina i alata, što rezultira dobrim kvalitetom krajnjeg proizvoda.

Svi proizvodi se mogu reciklirati obzirom da su od kvalitetnog granulata koji nije recikliran. Sertifikat ISO-8317 za zatvarače pritisni i otvori u dimenzijama 18,28,33,38 i 48mm garantuje „Child resistant packaging“ sigurnost dece pri rukovanju ambalažom.

ZATVARAČI

OBLAST PRIMENE

PREHRAMBENI PROIZVODI
INDUSTRIJA PIĆA
INDUSTRIJA ULJA I MAZIVA
KOZMETIKA
AGRO PROIZVODI
FARMACIJA

Potrebni su vam Potrebni su vam Potrebne su vam od nas saveti podaci konsultacije?

Promenite jezik

  DND International nudi tri “S” – “Security, Speed, Services” ( sigurnost, brzina i usluge ) i time je izgradio reputaciju poverenja i kredibiliteta kroz najviše standarde profesionalnog integriteta.

  Mi nudimo nenadmašnu kombinaciju napredne tehnologije I vrhunskog kvaliteta za naše klijente. Naš cilj je zadovljstvo kupaca kroz kontinuirani napredak u svim oblastima poslovanja.

  ADRESA

  Visoka 22, 11030 Beograd, Srbija

  TELEFON

  +381 (11) 4079-266
  +381 (62) 450-661

  EMAIL

  office@dnd-international.com