Sleeve Etikete

Termoskupljajuće etikete

Većina potrošača donosi odluku o kupovini za nekoliko sekundi, što dovodi do toga da je dobro dizajnirana etiketa jako značajna za određeni proizvod.

Različite termoskupljajuće etikete mogu dopreneti atraktivnosti vašeg proizvoda. Ne samo da poboljšavaju vizuelnu privlačnost proizvoda, već i znatno povećavaju šanse da privuče pažnju kupaca. Dodavanjem vizuelnih efekata termoskupljajuće folije može se uticati na percepciju o kvalitetu i pouzdanosti proizvoda ili brenda.

Proizvođači širom sveta koriste različite termoskupljajuće etikete i rešenja za pakovanja kako bi dizajnirali i brendirali svoje proizvode. Primenom termoskupljajućih etiketa na proizvode utiču na potrošače u marketinškom smislu vizuelne privlačnosti i atraktivnosti proizvoda.

Sigurnosne etikete se mogu koristiti za praćenje proizvoda dok putuju kroz lanac snabdevanja koristeći rešenje Track & Trace.

SLEEVE ETIKETE

VRSTE ETIKETA

 • PVC
 • PET
 • PET/PVC sa lepkom
SLEEVE ETIKETE

NUMERACIJA

 • UV
 • Termalna / Laserska / Inkjet
 • 2D / QR barcodes
SLEEVE ETIKETE

TIPOVI ETIKETA

SLEEVE ETIKETE

Zaštitne karakteristike

 • Sigurnosne nalepnice – Hologramska traka ili potpuno hologramska nalepnica
 • Mastilo – Termhromska provodna, PH reaktivna & promena boje
HOLOGRAMI

OBLAST PRIMENE

KOZMETIKA
PROIZVODNJA
INDUSTRIJA PIĆA
FARMACIJA
PREHRAMBENI PROIZVODI
INDUSTRIJA ULJA I MAZIVA
AGRO PROIZVODI

Potrebni su vam Potrebni su vam Potrebne su vam od nas saveti podaci konsultacije?

Promenite jezik

  DND International nudi tri “S” – “Security, Speed, Services” ( sigurnost, brzina i usluge ) i time je izgradio reputaciju poverenja i kredibiliteta kroz najviše standarde profesionalnog integriteta.

  Mi nudimo nenadmašnu kombinaciju napredne tehnologije I vrhunskog kvaliteta za naše klijente. Naš cilj je zadovljstvo kupaca kroz kontinuirani napredak u svim oblastima poslovanja.

  ADRESA

  Visoka 22, 11030 Beograd, Srbija

  TELEFON

  +381 (11) 4079-266
  +381 (62) 450-661

  EMAIL

  office@dnd-international.com