O Nama

DND International nudi tri “S” Security, Speed, Services (sigurnost, brzina i usluge) i time je izgradio reputaciju poverenja i kredibiliteta kroz najviše standarde profesionalnog integriteta.

Mi nudimo nenadmašnu kombinaciju napredne tehnologije i vrhunskog kvaliteta za naše klijente. Naš cilj je zadovljstvo kupaca kroz kontinuirani napredak u svim oblastima poslovanja.

Više od
10Država
Više od
55Saradnika
Više od
100Klijenata

O nama

DND International je grupa osnovana 2007. godine i prisutna je na tržištu Evrope preko svojih kompanija u Srbiji, Austriji, Španiji i Norveškoj. Jedna od delatnosti kompanije je distribucija holograma i holografskih proizvoda kao bezbednosnog elementa koji ima dve osnovne funkcije – zaštitnu i marketinšku.

Zaštitna funkcija podrazumeva zaštitu proizvoda od falsifikovanja (brand protection), a marketinška se ostvaruje kroz izvanredno poboljšanje imidza proizvoda, tj. brendiranje (image enhancement).

Holografija je jedinstvena kombinacija umetnosti, nauke i tehnologije u kojoj je 3D vizuelna informacija zapisana na odgovarajuću podlogu posredstvom lasera i preciznih optičkih instrumenata.

Hologrami imaju 3D efekte, proizvode efekat kretanja elemenata, menjaju boje i slike kada se gledaju iz različitih uglova. Nije moguće kopirati ih bez originalnog kalupa (mastera) po kome se rade svi ostali. Zbog toga se koriste širom sveta kao glavno sredstvo protiv falsifikovanja.

Falsifikovanje dobro poznatih brendova je svetski fenomen, zbog toga kompanije koriste razne vidove borbe protiv piraterije. Najbolji i najefektniji način borbe je upotreba holograma zbog njihovih izuzetnih karakteristika.

Hologrami su laki za identifikaciju (čak i golim okom), povećavaju poverenje krajnjih kupaca u proizvod, skoro nemogući za falsifikovanje, laki za upotrebu, troškovno veoma isplativi, štede vreme i trud u borbi sa falsifikatorima.

Osim zaštitne, marketinška funkcija je veoma izražena i ogleda se kroz sledeće karakteristike holograma:

Zašto DND?

DND International je u smislu konstantne brige o kupcima obezbedio najbolje partnere u holografskoj industriji, a to znači da svi naši partneri poseduju sledeće sertifikate:

Identifikacija proizvoda

Vrlo su pogodni za identifikaciju proizvoda, imaju osobine interesantne za kupce – svetlucaju, menjaju boje i animacije.

Imidž proizvoda

Unapređuju imidž proizvoda i samu prodaju (istraživanjem tržista dokazano da povećavaju prodaju za najmanje 10%)

Novi kupci

Privlače nove kupce i povećavaju poverenje starih kupaca u proizvod i samu kompaniju i time utiču na prodaju.

Pozicioniranje

Predstavljaju izuzetno značajan instrument u pozicioniranju kompanije na tržištu i neizostavan je deo marketinga.

Potrebni su vam savetipodacikonsultacije od nas?

Promenite jezik

  DND International nudi tri “S” – “Security, Speed, Services” ( sigurnost, brzina i usluge ) i time je izgradio reputaciju poverenja i kredibiliteta kroz najviše standarde profesionalnog integriteta.

  Mi nudimo nenadmašnu kombinaciju napredne tehnologije I vrhunskog kvaliteta za naše klijente. Naš cilj je zadovljstvo kupaca kroz kontinuirani napredak u svim oblastima poslovanja.

  ADRESA

  Visoka 22, 11030 Beograd, Srbija

  TELEFON

  +381 (11) 4079-266
  +381 (62) 450-661

  EMAIL

  office@dnd-international.com